De Linde

Beschikbaar: Verhuurd
Woningtype(n): Eengezinswoning
Woonopp: van 124 m2
Fase: 2

De 9 bijzondere vrijesector eengezinswoningen grenzen aan de hoger gelegen binnentuin. Extra bijzonder, want hierdoor heb je op de eerste verdieping toegang tot jouw ruime tuin op het dek. De ruime woningen hebben 3 slaapkamers en een oppervlakte van circa 125 m2.

Deze ruime vrije sector eengezinswoningen hebben een fijne leefkeuken op de begane grond voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, Inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Hier kun je gemakkelijk met de hele familie ’s ochtends ontbijten! Op de eerste verdieping vind je de ruime woonkamer met toegang tot jouw grote tuin op het dek. ’s Middags eet je hier heerlijk een broodje in de zon, terwijl de kinderen buitenspelen. Aan de voorzijde heb je een enorme ruimte voor bijvoorbeeld een aparte werk- of speelhoek! Op de tweede verdieping vind je drie slaapkamers en de badkamer met luxe sanitair (extra toilet, douche, bad, dubbele wastafel en spiegel met ledverlichting).

De woningen aan de Kattenkruidweg hebben een fijne voortuin. Hier kun je heerlijk genieten van de avondzon! De woningen aan de Kruidnagelweg hebben geen eigen voortuin. Wél is er een groene wadi voor de deur waar kinderen fijn kunnen spelen.

Overig aanbod in Utrecht - Laurierkwartier