De Esdoorn

Beschikbaar: Verhuurd
Woningtype(n): Eengezinswoning
Woonopp: van 126 m2 tot 133 m2
Segment: vrije sector huur
Fase: 1

Deze 11 ruime vrije sector eengezinswoningen in blok 2 zijn inmiddels opgeleverd en verhuurd. 

De oppervlaktes variëren tussen 124 – 135 m2 en hebben 3 slaapkamers. De woningen hebben een ruime voortuin en een achtertuin met berging. Hier kun je heerlijk zitten terwijl de kinderen fijn buiten spelen.

De woning heeft een heerlijke leefkeuken voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, Inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Vanuit de ruime woonkamer stap je via de schuifpui zo de tuin in. Doordat de tuin grenst aan de binnentuin geniet je van het groen om je heen en kunnen kinderen veilig zelfstandig spelen. De ruime leefkeuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Op de eerste verdieping vind je de drie slaapkamers en de badkamer met luxe sanitair (extra toilet, douche, bad, dubbele wastafel en spiegel met ledverlichting). 4 woningen hebben dankzij de kapel op zolder een extra grote zolderverdieping. Maak hier een extra werk- of hobbykamer van, de mogelijkheden zijn eindeloos! Ook hebben deze woningen zonnepanelen waarvan de opgewekte energie ten goede van de huurders komt, zo heb je dus een lagere energierekening.

BINNENKORT START DE VERHUUR VAN FASE 2. SCHRIJF JE IN ALS GEINTRESSEERDE EN WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE VAN DE START VERHUUR DATUM. 
 

Overig aanbod in Utrecht - Laurierkwartier