De Wilg

Beschikbaar: Verhuurd
Woningtype(n): Eengezinswoning
Woonopp: van 124 m2
Fase: 2

De 8 bijzondere vrije sector eengezinswoningen grenzen aan de hoger gelegen binnentuin. Extra bijzonder, want hierdoor heb je op de eerste verdieping toegang tot jouw tuin. De ruime woningen hebben een oppervlakte van circa 124 m2.

Deze 8 woningen hebben op de begane grond een extra werkkamer, die eventueel ook in te richten als fijne speelkamer voor de kinderen. Op de eerste verdieping vind je de ruime woonkamer met leefkeuken, voorzien van inbouwapparatuur (vaatwasser, Inductiekookplaat en afzuigkap, combimagnetron, koel- vriescombinatie). Creëer hier een riante eethoek met directe toegang tot de tuin! Zo eet je met mooi weer gemakkelijk buiten! Aan de voorzijde van de woning heb je voldoende ruimte voor een grote zithoek. De drie slaapkamers en badkamer met luxe sanitair (extra toilet, douche, bad, dubbele wastafel en spiegel met ledverlichting) vind je op de tweede verdieping.

De woningen aan de Kattenkruidweg hebben een fijne voortuin. Hier kun je heerlijk genieten van de avondzon! De woningen aan de Kruidnagelweg hebben geen eigen voortuin. Wél is er een groene wadi voor de deur waar kinderen fijn kunnen spelen.
 

Overig aanbod in Utrecht - Laurierkwartier